af008368: Voetballen ja. Folteren neen - Hendrickx, André; MJA (1978)
"Affiche uitgegeven in 1978 door de Mutualiteit der Jonge Arbeiders (MJA) voor solidariteit met de Argentijnen. Afbeelding: tekening van een bloedende voetbal aan een strop, prikkeldraad en het hakenkruis. Tekst: VOETBALLEN JA. FOLTEREN NEEN. MUTUALITEIT DER JONGE ARBEIDERS ST. JANSSTRAAT 32-38 1000 BRUSSEL. Verantwoordelijke uitgever: Mutualiteit der Jonge Arbeiders. Druk: Drukkerij André Hendrickx - Reet - Tel. 031/88 41 62. Niet uithangen zonder zegel! (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"