60 jaar vluchtelingenverdrag : aanbevelingen naar aanleiding van een analyse van de Belgische praktijk en het internationele en Europese kader - Blommaert, Jessica; Bonamini, Claudia (Brussel: Vluchtelingenwerk Vlaanderen, 2012)
"Redactie: Jessica Blommaert en Claudia Bonamini"