fo026811: China - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van een man die poseert met zijn fototoestel voor een geschilderd decor van de Chinese Muur. China. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"