fo014194: Bedrijfsbezetting - Pans, Frans (1974)
"© Amsab-ISG Zwart-witfoto van een gesloten bedrijf te Nijvel dat wegens verhuis naar Gent bezet is, 1974. Opschrift bord aan voorgevel: Usine occupée. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"