pr000850: TACB, Een zwangere spinster in de katoenfabriek (Soc.textielarbeiderscentrale van België : de toestand der zwangere werksters in de textielnijverheid, 1925)
"Prent in zwart-wit voorstellend een zwangere spinster in de katoenfabriek. Verschenen in Soc.textielarbeiderscentrale van België : de toestand der zwangere werksters in de textielnijverheid / Textielarbeiderscentrale van België (TACB). - Gent : TACB, 1925. - 80 p. : ill. - (Brochuur ; 1925 vol. 33). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"