b001006: Wapenschild, Ekeren
"Op een houten kader een gekroond wapenschild met daarrond een lauwerkrans. Daartussen een banderol met het opschrift: Ekeren. Het wapenschild van de gemeente Ekeren verbeeldt drie gouden akers (of brouwersketels) op een lazuren, d.i. hemelsblauwe grond. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"