hs000307: Mon livre d' heures, houtsnede nr. 12/165 - Masereel, Frans (Mein Stundenbuch)
"Houtsnede nr. 12 uit een reeks van 165 getiteld, Mon livre d' heures. Zie ook: ga000307 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"