Rik Van Cauwelaert: 'Ils nous ont pris la Flandre' : Waals socialisme en Belgische illusies : van Jules Destrée tot Elio Di Rupo : recensie - Van Ginderachter, Maarten (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"Maarten Van Ginderachter"