aft006748: Kerstfeest met Papa Chico en bezoek van de Kerstman - Jongsocialisten-afdeling Oud-Turnhout; SVV-afdeling Oud-Turnhout; CSC-afdeling Oud-Turnhout; SP-afdeling Oud-Turnhout; Van Gorp, Jan
"Affiche uitgegeven in 1996 door de Jongsocialisten (JS), de Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV), de Centrale voor Socialistische Cultuurbeleid (CSC) en de Socialistische Partij (SP) Oud-Turnhout voor een kerstfeest. Tekst: ZATERDAG 21 DECEMBER 14.00 uur KERSTFEEST Zaal De Prijsvlucht Stwg. op Turnhout 8 Oud-Turnhout met PAPA CHICO en bezoek van de Kerstman. Inschrijven tot 10 jaar. Inkom: 80 fr. per kind. Inschrijvingen kunnen gebeuren voor 14 december bij: — Diane Jansen, St. Bavoplein 1, O-T (45.05.13) — Café De Prijsvlucht. organisatie: JS - SVV - CSC - SP-bestuur. Ver. Uitg.: J. Van Gorp - Draaiboom 6 - 2360 Oud-Turnhout. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"