fo026492: Chambre d'amis, Gent 1985 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van Jan Hoet en zijn medewerkers aan de tentoonstelling Chambre d'Amis te Gent, december 1985. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"