fo002049: Arbeid, wegenbouw - Muns, R.
"Zwart-witfoto van de aanleg van een nieuwe brug van de Paviljoenstraat naar Laken waarlangs de trein zal rijden. Wegenbouw. Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"