aft006738: Jongsocialisten Laakdal organiseren hun tweede spaghetti-avond - Jongsocialisten-afdeling Laakdal; Van de Velde, Kathleen
"Affiche uitgegeven in 1990 door de Jongsocialisten (JS) Laakdal voor een spaghettiavond. Tekst: JONGSOCIALISTEN LAAKDAL organiseren hun tweede SPAGHETTI-AVOND op VRIJDAG 1 MAART 1990 vanaf 18.00 uur in zaal 'T BIEKE (Eindhout). Iedereen van harte welkom! Kaarten verkrijgbaar bij: — Smets Benny, Bergstraat 4 te Eindhout — Sels Frank, Stwg. op Meerhout 20 te Eindhout — Van de Velde Kathleen, Toke Van Nestestraat 18 te Vorst. Ver. Uitg.: Van de Velde K. - Toke Van Nestestraat 18 - Vorst. Vrij van zegel art. 198/7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"