txt000435: Socialistische Jonge Wacht, Gelijke rechten en kansen
"Een wit T-shirt met ronde halsuitsnijding en korte mouwen, met op de voorzijde de tekst: Hier ben ik Hier blijf ik. Gelijke rechten en kansen, Socialistische Jonge Wacht. Afbeelding: foto van een allochtoon jongetje. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"