fo028226: Zonder titel - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van kaders en schoenen op een rommelmarkt. Jaren 1920. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"