fo014728: Staking tegen de Eenheidswet - Publi Press
"Zwart-witfoto van de betogers die een tram de weg versperren, politie komt tussenbeide tijdens de staking tegen de Eenheidswet. Brussel, 27 december 1960. Staking 1960-1961. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"