fo035306: Agalev/Groen
"Kleurfoto genomen tijdens het politiek Agalev-congres te De Haan op 18 & 19 december 1993. Met een uitgebreide info-stand. Op het podium : Magda Aelvoet, Luc Vankrunkelsven, Isabel Vertriest, Paul Staes en Jan Dhaene. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"