fo029609: SVV-Oostende - Foto Luc
"Zwart-witfoto van Riga Christiaens bij het eerste kind dat gewogen werd (Kinderwelzijn) in het medisch instituut van de Bond Moyson te Oostende op 1 oktober 1947. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"