af000494: Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie - Sneldruk-Center; Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie
"Affiche uitgegeven tussen 1959 en 1983 door de Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie (BJN) voor ledenwerving. Afbeelding: vogel (uil). Tekst: Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie. Inl. Paul Durinck, Warandestraat 63, Waasmunster 9170. Sekretariaat: Ommeganckstraat 26, 2000 Antwerpen. Zegel op keerzijde. Sneldruk-Center-Oostende. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"