vl000664: Socialistische Turnkring Vooruit's Turners - De Winter-Spinoy
"Vlag van de Socialistische Turnkring Vooruit's Turners van Willebroek, 1921. Centraal op een rood veld: een atletisch figuur in spreidstand, met turnatrtributen aan de voeten. Daarboven de naam van de organisatie en eronder de plaatsnaam. Links en rechts van het centrale figuur een gedeeld jaartal. Goudkleurige franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"