Een programma van democratisch nationaal onderwijs - Collard, Leo (Brussel: AVBO, 1957)
"Leo Collard Rede gehouden door Leo Collard, Minister van Openbaar Onderwijs in het Paleis voor Schone Kunsten op 27 januari 1957"