fo014480: Algemene Centrale - Baccus, Jos
"Zwart-witfoto van de Week der jongeren van de Algemene Centrale van het ABVV in het vakantiecentrum de Floreal in La Roche van 28 februari tot 3 maart 1972. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"