fo015051: Waarheen met de letteren in Vlaanderen ? - Van De Kerckhove, Peter
"Johan Anthierens tijdens de voorlichtingsdag ' Waarheen met de letteren in Vlaanderen ', Brugge, 20-09-1986 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"