Naaktaktie : Blankenberge 15 augustus 1980 - 15 augustus 1981 - Ausloos, Lut; Couck, Kati; Darge, Moniek (Gent: Vlaamse Vereniging voor Seksuele Hervorming, 1981)
"Samenstellers: Lut Ausloos, Kati Couck, Moniek Darge, Et al."