fo011320: 1 meistoet in Gent - Roghes; Hespel, Roger
"Zwart-witfoto van een 1 meistoet in Gent, 1 mei 1957. Er wordt een bord met een portret van Achille Van Acker meegedragen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"