af016523: Ken je iemand die sukkelt met de gezondheid? Een voordracht over chiropraktijk - Dr. Nagel Gezondheidscentrum
"Collection: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); Affiche uitgegeven in 1990 door het Dr. Nagel Gezondheidscentrum Roeselare voor een voordracht over chiropraxie. Tekst: Ken je iemand die sukkelt met de gezondheid? Een voordracht over chiropraktijk. Pijn in je rug? Hoofdpijn? Heb je een bepaalde ziekte? Zit je met één of ander ongemak? Zijn er bepaalde klachten in je lichaam? Is er een bepaald orgaan dat niet meer normaal functioneert? Moet je er leren mee leven? Is er nog hoop op verbetering? Met dr. Nagel, een Amerikaanse chiropraktor. De voordracht bestaat uit o.a. een spektakulaire film over chiropraktijk en de werking van je lichaam, een gelegenheid om vragen te stellen, iedere aanwezige krijgt een gratis info-pakket. Donderdag 15 maart '90 20.00 uur - 't Vijverhof - Tielt. Inlichtingen: Dr. Nagel Gezondheids-Centrum, Abeelstraat 29, 8800 Roeselare, tel. 051/21 12 00. In samenwerking met: V.E.L.T.-Tielt. Series: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"