af016395: Over de Vriendelijkheid van de Wereld. Liederen en gedichten van Bertolt Brecht - Internationale Nieuwe Scène; Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 1999 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis Antwerpen voor de opvoering van “Over de Vriendelijkheid van de Wereld” door de Internationale Nieuwe Scène. Afbeelding: Bertolt Brecht, met sigaar in de mond, aan de piano. Tekst: Over de Vriendelijkheid van de Wereld. Liederen en gedichten van Bertolt Brecht. Gedichten: Hilde Uitterlinden en Charles Cornette. Zang: Guy Pion. Muziek: Ludo Mariën. Vrijdag 14 mei 1999, zaterdag 15 mei 1999 20h30 Zuiderpershuis Waalse Kaai 14 2000 Antwerpen res.: 03/248. 01.00. Internationale Nieuwe Scène. Productie Wereldculturencentrum/ZPH. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen • vrij van zegel • art. 191 bis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"