598.225: Brief van (...) aan Hendrik de Man over anti-Duitse en anti-Hendrik de Man geschriften die verspreid worden vanuit Charleroi - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.7.6: Tweede Wereldoorlog (1940-1944); Level of description: File"