fo035469: Agalev/Groen - Merckx, Hildegarde
"Zwart-witfoto van Wilfried Bervoets tijdens het afscheid van de Agalev-stuurgroep (laatste zitting voor de herstrukturering van de politieke raad). Mechelen, 20 januari 1996. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"