af003672: Muziek - India. Indische magiërs. Traditionele kunst uit het land van de magie - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2008 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor de Indische goocheltraditie. Tekst: Muziek - India. Indische magiërs. Traditionele kunst uit het land van de magie. Zondag 23 november 2008 - 15u, € 12 VVK - € 15 kassa. Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Res: 03/248 01 00 - reservatie@zuiderpershuis.be, www.zuiderpershuis.be. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis vzw werkt met de steun van de Vlaamse overheid, DGOS Belgische ontwikkelingssamenwerking, de provincie Antwerpen en de stad Antwerpen. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"