vl000282: Metaalbewerkers afdeeling Herentals
"Vlag van de Metaalbewerkers van de afd. Herentals met centraal op een rood veld: het symbool van de metaalbewerkers, geflankeerd door twee schilden. Aan de broekzijde: het wapenschild van Herentals. Aan de vluchtzijde: een schild met een smid die het ijzer smeedt.Witte franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"