af006115: Pensioenen: solidariteit of ieder-voor-zich? - Kroll, Pierre; NCM; BBTK; Roland, Christian (1995)
"Affiche van Pierre Kroll uitgegeven in 1995 door de Bond der Bedienden, Technici en Kaderleden (BBTK) voor het pensioenstelsel. Afbeelding: karikatuur van een grootvader op stap met zijn kleinzoon. Tekstballonnen: Opa, mag ik een wafel? ..En bega geen stommiteit want binnen 20 jaar ben ik het die voor jou moet betalen? Tekst: Pensioenen: solidariteit of ieder-voor-zich? Samen sterk. bbtk ABVV. NCM - Verant. uit.: Christian Roland, Hoogstraat 42 - 1000 Brussel. Zie ook: af006114 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"