Amigo : the homosexual magazine (Amigo)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Ondertitel wijzigt vanaf (1969) 67 : 'Die internationale homophile Zeitschrift'F/02/016 Archief Roger VertongenPeriodiciteit : 10 maal per jaarRedactie : PO Box 1268, Copenhagen S ; vanaf (1969) 67 Postfach 949, DK 2400 Kopenhagen NV"