af002016: Kleur 93 - Beirlant, Lieven; Wymeersch, Leo; Wymeersch, Leo
"Affiche uitgegeven in 1993 voor een migrantenfestival. Tekst: Kleur 93. Vrijdag 10 september 20u Stadsbibliotheek: debat “Vluchten…en dan???” Zaterdag 25 september tent parking station Sint-Niklaas: fietsrally 13 uur info + rommelmarkt; exotisch restaurant 17 uur; Chabab el Nour, Epolo en Louze, Bula Sangoma 20 uur. Toegang: 250 BF. Ver. uitg.: L. Wymeersch, E. Meertstraat 7 9100 Sint-Niklaas. Ontwerp: Lieven Beirlant + L. Wymeersch. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"