pk002574: Arbeidersjeugdverbond
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend spelende kinderen. Tekst : Kameraadschap. Waarom kameraad zijt gij nog niet aangesloten bij het arbeidersjeugdverbond ? FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"