pr001209: Les funérailles de M. Frère-Orban - Dubois, René
"Prent in zwart-wit voorstellend de toespraak aan het stadhuis van Brussel tijdens de begrafenis van Frère-Orban. Voorpagina van La Belgique Illustrée. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"