af001948: Een jonge stem klinkt altijd sterk - Schamp, Wim; ABVV-jongeren; Vanden Broucke, André (1987)
"Affiche van Wim Schamp uitgegeven in 1987 door ABVV-jongeren voor de sociale verkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van jonge vrouw. Tekst: EEN JONGE STEM KLINKT ALTIJD STERK. ABVV JONGEREN 1 KANDIDATEN. WIM SCHAMP - Verantwoordelijke uitgever A. Vanden Broucke - Hoogstraat 42 - 1000 Brussel. Vrij van zegel - Sociale verkiezingen 1987. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"