fo027078: NCOS- Project 2563-Geïntegreerde ontwikkeling INCA in Cusco, Peru, een realisatie van INCA - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2563; Kleurenfoto, van de bebossing in Wanchaq, NCOS- Project 2563-Geïntegreerde ontwikkeling INCA in Cusco, Peru. 1992-1998, een realisatie van INCA. Land/Regio: Peru; Code: PERU; Projectnaam: Geïntegreerde ontwikkeling INCA in Cusco; Series: Projectnummer: 2563; Land/Regio: Peru; Code: PERU; Projectnaam: Geïntegreerde ontwikkeling INCA in Cusco; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"