af004940: Sommigen wijzen op je plichten, Solac wijst op je rechten - Indruk; Solac; Cauwenberghs, Jan
"Affiche uitgegeven in 1987-1988 door de Soldatenactie (Solac) voor de rechten van dienstplichtigen in leger- of burgerdienst. Tekst: Sommigen wijzen op je plichten, Solac wijst op je rechten. Solac v.z.w. - jeugddienst voor dienstplichtigen in leger- of burgerdienst - Hoogstraat 42 - 1000 Brussel. Indruk, Kasteellaan 275, Gent, 091 25 30 98. V.u.: Jan Cauwenberghs - Hoogstraat 42 - 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"