af004933: Een no-nonsens profiel voor de toekomst (1991)
"Figuratief affiche, tekening, uitgegeven door SP-Brussel in 1991 verspreid in Vlaanderen. // Tekst van de affiche: Een no-nonsens profiel voor de toekomst | In de naam van de Roos // Voorstellend: links onder: kinderkopje en rode roos (logo SP). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"