af000011: Wordt lid der Socialistiche Vakbonden - Volksdrukkerij; Federatie van Socialistische en Onafhankelijke Vakbonden Gent
"Affiche uitgegeven in de jaren 1930 door de Federatie van Socialistische en Onafhankelijke Vakbonden Gent voor ledenwerving. Tekst: Federatie van Socialistische en Onafhankelijke Vakbonden van het arrondissement Gent. Wat het Nijverheids-Comiteit wil bereiken. De vereenigde tot den patroon: Voor mijn loon heb ik gewerkt en ook gestreden! De handen er af, hoor! Wordt lid der Socialistische Vakbonden. Volksdrukkerij - Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"