fo013656: Eerste socialistische partijbestuur in Zelzate (1920)
"Zwart-witfoto van het eerste partijbestuur van de BWP in Zelzate, 1920. Groepsfoto met o.a. Jozef Chalmet (1°rij, midden). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"