fo008921: Internationale tentoonstelling coöperatie
"Zwart-witfoto van een stand op de internationale tentoonstelling van de coöperatie en de sociale werken, stand van de Belgische bank van de arbeid, Gent, 1924. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"