af003902: Stop de racistische hetze - AFF; Steffens, Ed (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door het Anti-Fascistisch Front (AFF) tegen het racisme. Afbeelding: tekening van een rode ster en een rode gelijkzijdige driehoek. Tekst: 16/2/1991 NATIONALE BETOGING. STOP DE RACISTISCHE HETZE. KOM OP VOOR VREDE, VERDRAAGZAAMHEID EN GELIJKE RECHTEN VOOR IEDEREEN. STEMRECHT NU! BELGEN, MIGRANTEN: EEN FRONT, EEN STRIJD! GROTE MARKT ANTWERPEN 14 UUR. AFF. V.V.Z. art. 198. v.u.: E. Steffens Fruithoflaan 104 Berchem. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"