Analyse van de verkiezingspropaganda voor de wetgevende verkiezingen te Gent : periode 1978 - 1890 - Servaes, L. (Gent: L. Servaes, 1975)
"Licentiaatsverhandeling RUG ; Archief RUG, vakgroep Nieuwste Geschiedenis"