te002698: Hulp? - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van maart 1996. Tekening van een vliegtuig waar parachutisten uitspringen. Er staan twee mannen te kijken, de ene man zegt; Hulp? De andere man zegt; neen, nog illegalen... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"