Mardi Gras : een marathon - Jenkins, Faye (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Faye Jenkins Fonds Suzan Daniel (FSD)"