Raming van de aan sommige beheerders van vennootschappen toegekende tantièmes : aanvullend verslag voor het congres van october 1956 (Brussel: ABVV, 1956)
"Buitengewoon Congres gehouden op 26, 27 en 28 oktober 1956"