fo026261: Jongerenmars voor werk Brussel 1984 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van de vele betogers tijdens de jongerenmars te Brussel, 1984. Karel Heirbaut in het midden van de eerste rij. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"