mb000511: Interview met Pieter Bombeke over zijn verleden als diamantbewerker - Vrielynck, Sofie; Bombeke, Pieter
"Collection: Project diamant; Interview afgenomen in het kader van het project A World of Diamond: Diamond Workers in Belgium, The Netherlands and France (1895-2000) Series: Project diamant; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"