Mise-en scène : keizer Karel en de verbeelding van de negentiende eeuw - Hoozee, Robert; Tollebeek, Jo; Verschaffel, Tom (Antwerpen: Mercatorfonds; Gent: Museum voor Schone Kunsten (Gent), 2000)
"redactie Robert Hoozee, Jo Tollebeek Tom Verschaffel"